Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bojčetiću, džabe kao navijen postavljaš ista pitanja jer Kimi određene članove foruma kulira. Valjda zato što mu je slava u ovoj temi udarila u glavu :haha:

Ne kuliram ja nikoga,ali desi mi se ponekad da zaboravim da odgovorim na neki.:sjasi:

Ako nisam citirao Bojcetic-a,ne znači da nisam odgovorio.Lepo sam spomenuo u pretpredhodnom postu kakvo nas vreme očekuje.

Da li će se posle prolaska ovog ciklona uspostaviti lepše vreme na duže ne znamo,jer još ne znamo koliko će dugo on (ciklon) uopšte i trajati.

Žarko,po svemu sudeći hoće na nekoliko dana,ali malo detaljnije ćemo znati sutra.

Od sada se kimiju pitanja salju brzom postom, u paketu pitanje, kafa ratluk itd. :haha:...:ppozdrav:.....gledam danas ga ugrejalo, reko mozda da pokosim 4, detelinu, udjem u temu ima sta vidim, opet kisurda.

Koliko ja vidim, Kimi ovde iznosi samo znanje, i ono u šta je siguran (i u tome je dosta dobar), pa tako nemože da prognozira duže od par dana, a još nije naučio da gleda u pasulj, kao ovi na W2A, i ostali sa dugoročnim prognozama :haha:.

Da rezimiram,sinoc grad odneo od 60-80% soje koja je bila zrela a radi se o delu atara severno od sela ,jad i tuga koliko je prosuto soje ::lose::::jako_besan::

Пи, таман кад мислиш да је скинеш и наплатиш муку он је проспе по земљи, туга.

Počela je padati oko ponoći i dosad je palo 12 l, a prema prognozi mogući su trocifreni iznosi u ova tri naredna dana. Jučer smo vadili krumpir kod ženine sestre i barem 90% ga je trulo a na trećini parcele se nije ni moglo jer kako se odoravao po jarku je bila voda. Sve se bojim kako će tek biti poslije ovih novih oborina.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh