paorpaor
Član
Kimi gledam i za narednu nedelju se prognozira nestabilno i ne vruce. Koliko je to realno i ostvarivo gledano ovog momenta. U principu, koliko kise mozemo ocekivati ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sledećih par dana bi trebale biti vrućine...
jul 2014.....
4. - 6 lit
8. - 11 lit
9. - 2 lit
10.- 11 lit
15.- 3 lit
18.- 11 lit
21.- 19 lit
22.- 27 lit
sveukupno do sada 90 litara u julu
jun - 93 lit
maj 129 lit
april 92 lit
Evo cim sam se vratio doneo sam lepo vreme.Amazon, kod nas krenu oblaci ali kad stignu na pola puta do sela,polovina ode na sumu a druga polovina na dunav,zato mi ni ne dobijamo kisu tako cesto,a mi u sredini,gde ces gore.A i nema nas puno iz Gaja, vas iz Bavanista je vise pa vas cuje bog kako kukate,zato i pokisnete uvek.Ddragan nije sad tu trenutno ali i on kuka odande da pada kisa u Bavaniste
Sad se vratio iz obilaska atara,3,4,5,6 i malo 7 duz(ali jedan manji deo,ne celom duzinom) su dobile grad,ali nije opasno,malo je lisce iseckano.Po ovom radarskom snimku atar između Bavaništa i Dolova mora da je pokošen od grada Pidikanci kakva je situacija u Beogradu pljušti samo tako
Evo cim sam se vratio doneo sam lepo vreme.
Hvala za lepo vreme, taman posle dobre kise nam treba sunce