Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto je kod mene u Sinoševiću. Grad i vetar su mi odneli krov, skinule žita, kukuruze.... Što nije odnela poplava sad je otišlo.
Jaka oblačnost prilazi iz Bosne,ima i grmljavine i grada.
Ja sreca, nisam imao problema sa jakim vetrom, sto se tice zgrada sve je ok... Danas sam prosao kroz atar, imam kukuruza kojem je vetar skroz iskidao list, a imam kukuruza kojeg grad skoro da nije pipnuo...
Čujem da su neki ljudi koji su na bregu, na višem terenu ostali skroz bez krovova. Ja imam dosta štete na krovu od senjaka. A čujem da opet pada kiša tu. Loše je prošao i Metlić, Nakučani. Ne znam kakva je situacija u Bojiću?
Uteha mi je da mi je većina kukuruza u drugom selu, gde ja padao manji grad, nešto kratko.
Utešio sam se baš.
U culjkovic kao da je pala atomska bomba,pogotovo vucjaci prema metkovicuMom kumu je odnelo krov sa obe kuce... A Bojic je isto jako lose prosao.
Jedan deo sela je uhvatio grad, a ostatak nije padao.U culjkovic kao da je pala atomska bomba,pogotovo vucjaci prema metkovicu