KishRobert
Prijatelj Foruma
Do sada 33lit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze nikako da shvatim sta si s ovim hteo reci...posle ovoga da ne kukamo???...jel to znaci da vise nece biti suse???Mozda ipak znaci da pre ove kise nije bila neverovatno zedna zemlja u nasem kraju i da je postojala velika sansa da prinos debelo podbaci,pogotovo pred metlicenje i oplodnju,a nismo trebali da kukamo.Mozda je lakse ljudima da se izjadaju jer je ovaj deo pa sve do Beceja kretao da se pretvara u pustinju.Kome se kuka neka kuka,meni ne smeta.
Naravno da nije bila susa i da zemlja nije bila zedna.Vrbas i okolina su imali idealne uslove u zadnjih 5 godina koliko se ja bavim poljoprivredom.Ako padne jos 15 litara u jednom cugu do 15.jula mozemo svi da nakrivimo kape.Prinosi ce biti vrhunski.
Ne mora da znaci da je zahvatila ceo atar al u selo jesteSvugde 15-16 litara,ponegde i 20 samo u Dolove preko 50!!!E da smo malo blize...
Ma palo je više od 14 litara jer je meni pod trešnjom na stolu bio kišomer i u njemu 15l ( inače kišomer mi je ono malo bokalče koje ima podeoke )