Vremenske prilike u 2013 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima da bacim kišomer i kupim kapljicomer, palo 3 kapi po m2.

Da li ce se ovo g..no dovuci do nas,ako ne onda cao kiso do petka...i tako od petka do petka odosmo u jun,posle jul i katastrofa!Bas nesto nisam optimistican za ovu godinu!
bg_radar_1734.png

sinoc se lijepo ispadala kod mene a i sada pocinje lagana sa grmljavinom da pada nisam mjerijo koliko je palo litara sigurno oko 30.l juce i sinoc a za veceras ce mo vidjeti

Zico prijatelju posalji malo toga kod nas,nismo ozbiljniju kisu videli mesec dana,zadnji put 10,5 litara palo je 05.04 a posle toga jos 10 lit sve ukupno do kraja aprila...U maju smo suvi bez kapi kise!

uf pa vi ste kolega u velikom problemu evo upravo se spustijo dobar pljusak koliko ce trajati neznam kod mene od velikog petka svaki dan pada po dva tri pljuska u toku dana ja malo prije bijo na njvi nema sanse da se udje bar 3-4 dana

spasoje u petak je bilo u okolnim mjestim lijepog leda vocnjaci su ozbiljne stete pretrpili mislim okolina Gradačca

Mislim da u letnjim mesecima, vise padavina bude u planinskom delu srbije, a manje u ravnicama i Vojvodini, sta je tome uzrok nemam pojma.......teska godina, prvo toplo krajem februara, pa najhladniji mart u istoriji merenja, pa kod nas grad 10 marta, pa hladan i kisovit prvi deo aprila, pa sada ova susa......Boze........

Sad je smanjilo a do sada je lilo kao iz kabla, trava polegla, psenica takodje. Vlado sve mi se cini da odvlaci prema Valjevu, mozda neki krak dobaci i do vas. Evo dok pisem polako ponovo pojacava :kisa:

Sad je smanjilo a do sada je lilo kao iz kabla, trava polegla, psenica takodje. Vlado sve mi se cini da odvlaci prema Valjevu, mozda neki krak dobaci i do vas. Evo dok pisem polako ponovo pojacava :kisa:
Stglo do mene,ispod Cera sam,sad pocinje da pada polako,ocekujem pljusak jer je tmurno kao da ce gov... da padaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh