Milos M.
Član
Pocela kisa da pada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
preko uzica je presla opasnost nego ovo kasnije izgleda veliko nevreme, verovatno ima grada na toneSuperćelijski oblak prolazi direkt preko Užica...mora da ima gadne štete..
Prosao izmedju Milanovca i Cacka i otisao prema Kragujevcu. Ovde bilo samo kise, dobar pljusak, a mislim da ce i ostali samo proci sa kisom.preko uzica je presla opasnost nego ovo kasnije izgleda veliko nevreme, verovatno ima grada na tone
idite na rumunski sajt tamo može da se zumira http://www.inmh.ro/images/radarg/index.radar.php
Onda treba zajedno da placemo ili da se,drugog resenja nemaA ha, vi pravite barikade kiši pa zbog vas nema ni kod nas u Beceju
kod tebe stalno pada,znas li ti sta je kisa uopste ili se kod vas i dve kapi zovu kisom?Počinje da pada i kod mene
kod mene u rekovcu grmi i ide opasan oblak od Kraljeva,pucaju i topovi ocekujem kisu ako bog da.
ti mora da si neki veliki covek kad mozes toliko da pojedes a i popijes