Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako nas zaobidje u ponedeljak bice veselo,meni licno ova kratkotrjna susa je skoro prepolovila rod psenice koja je bila veoma dobra a prvo ju je voda davila,padala je svaki dana a sada je tu na njivi tvrdo kao na betonu i psenica ima velikih problema.nemogu da verujem sta nam vreme radi
u pravu si sto se vlage tice ima je vec posle 10cm koliko hoces ali meni na mojim parcelama pod psenicom situacija nije dobra,psenica je potpuno prestala da radi,listovi su podgoreli narocito tamo gde se voda nesto vise zadrzavala u onom kisnom periodu,ovo je prva godina u poslednjih deset da mi psenica nije na nivou jer uvek je bila dobra,ova godina je specificna sa mnogo padavina u kratkom vremenskom roku i sa ekstremnom temperaturom u aprilu mesecu to jos nisam zapamtio,valjda ce nas bog pogledati u ponedeljak i utorak netreba mnogo kise ali ipak treba.Cini ti se,nije jos nista strasno.Beton je u povrsinskom sloju zato sto je naglo na kisan dosao susan period.Dole ima jos sasvim dovoljno vlage.
Kisa jeste potrebna,ali nema smisla govoriti jos o nekoj susi.
e ovo je prava letnja kisa.Juce u Nisu..
Polako sa tim placanjem...i za predstojece dane su prognozirali u pocetku 20+lit za moj kraj,sad ako padne 2lit. bice jako dobro.Kimi druze pojasni nam malo oko tog hladnog talasa sa severa sto stize,pozz
I tako....svaki put se nazire nesto na 7 + dana,pa kad dodje taj datum,opet ispocetka....Za 11-12 maj ima indicija da padne sneg u Srbiji na planinama,pa vi vidite,gde je otisla klima a i ovaj svet sa njim!Znaci ima da zahladi za 7-8 dana,samo tako! http://www.sat24.com/foreloop.aspx?type=1
Mozda sneg ne padne,ali ima da zaladi i dosta kise se najavljuje za taj period,ali opet videcemo sta ce biti!I tako....svaki put se nazire nesto na 7 + dana,pa kad dodje taj datum,opet ispocetka....
Deluje da je na trotoaru,pa oznacava smer kretanja pesaka,da moraju da ustupe prvenstvo prolaza vozilima.za vladimira 92...jeli onaj saobracajni znak, desni, na sred puta, ili na ivici trotoara...i sta on oznacava ,ako se desno izlazi iz kruznog toka...izvinite za skretanje sa teme...malo sam ljubomoran na nis...