Vremenske prilike u 2013 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene jutros palo malo manje od 3l kiše, a ostatak dana je sunčno i toplo vreme.

@Kimi
Valjalo bi sutra da prskam psenicu,nailazim na razlicite prognoze za moj kraj,'ajde me ti obraduj da cu proci bez kise.:ppozdrav:

Sutra 100% suvo,suncan i topao dan uz slabiji razvoj oblacnosti.Isto tako i u petak.

Jel se izvuce juce i danas bez kise ?Jutros jesi dojavio neke padavine ali ne bi trebalo da je to bilo ista ozbiljno.

@pujol

Ne razumem se toliko u te stvari,ali cinjenica je da je jugoistok Srbije primio dosta manje padavina od ostatka zemlje.

@Kimi
Celo popodne sitno je sipila,koliko da se kaze da nije proslo bez padavina.Sve u svemu bio si u pravu.a raduju me tvoje prognoze za naredna dva dana,hvala prijatelju.
@Pujol
Mokro jeste zemljak,celo prepodne sam obilazio atar,sakupljao sam uzorke zemlje za analizu sa zakasnjenjem.Zurim pomalo,jer mi je psenica u solidnom uzrastu,a kako ova kisa zeza bojim se da mi ne preraste fazu prskanja za herbicide na bazi 2,4D koje imam.A da naknadno kupujem sekator ili slicno nisam bas u poziciji jer mi se sve sada sakuplja za isplate.

Kod mene večeras pljusak i nove 4l kiše, tako da se današnji bilans popeo na 7l kiše. Sad je ponovo vedro.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh