Vremenske prilike u 2013 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bokte pita koliko je isparilo vode na onom mom zatvaranju brazde setvospremačem... da sam znao ne bi radio!

-4 snega ima dosta a i nanosa. Jos uvek pada sitan pracen vetrom. Kod nas busevi tek sada krenuli, po 4-5 komada odjednom. Morace se dobrano lopatati.

oko 5 cm snega,mozda i vise,temp 0,ali zato vetarrrrr duva pa oseca se da je temp minus10,ljudi ali sta se desava ovde,pre par dana pljusti kisa grmi seva pada grad, a sada sneg! sve se pomesalo....

Kod mene za ova dva dana mereno sa snegom do malopre oko 37litara.Sve pliva......toliko o žednoj Banatskoj zemlji.

Bogami ladno od jutros,ima 10cm snega,vreme je za jednu kuvanu rakiju :haha:,da dodjem sebi.

@diklofen
Kod mene se tek nazire voda u kanalima,spas je podzemna voda.

-2,snega jedva 2cm,ali zato severozapadni vetar satire...posle duzeg perioda ovu promenu su prognosticari pogodili u svemu

Kod nas ima 10 cm snega, ali vetar duva ko lud, smetova sigurno ima. Stanje o autima i zastojima neznam, nisam izasao va dvorista, i nesto i neplaniram.

Slikano jutros oko 7 sati.
fotografija0460.jpg

Nazalost, masine moraju da stoje pod snegom zbog manjka objekata za smestaj mehanizacije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh