banatski
Član
Kod nas oko pola pet "armagedonska" kisa i za dvadesetak minuta palo 56 litara!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel ima sansi za nove padavine nocas?zaboravio sam da ti kazem da sam danas gledao nevreme kakvo nikada nisam u zivotu video a doslo je sa gledeckih planina i zahvatilo rekovac i okolinu,gledao sam sa nekih 8km kako ide kisa i grad kao pescana oluja,sastavljeno nebo i zemlja kao na filmovima,bilo je prelepo ali i strasno
jel ima sansi za nove padavine nocas?zaboravio sam da ti kazem da sam danas gledao nevreme kakvo nikada nisam u zivotu video a doslo je sa gledeckih planina i zahvatilo rekovac i okolinu,gledao sam sa nekih 8km kako ide kisa i grad kao pescana oluja,sastavljeno nebo i zemlja kao na filmovima,bilo je prelepo ali i strasno
Ja znam jedno za sigurno da ujutro ode na zalivanjenikola . Nas ovaj front dotiče (krajcuje) ali ne i INĐIJU i biće malo kiše ali zato oko ponići prelazi preko nas nova fronta ! biće prave kiše*
ex da si imao prilike da vidis uzivao bi,bilo je fantasticno a srecom nije bilo ogromne stete.Znao sam da je tu kod tebe moralo biti gadno.Kod mene je bio samo jak hladni vetar sa severa i severozapada uz crno nebo kao ugalj u tom smeru.
Kod mene nakon 8,8 litara oko 14:30h nije bilo padavina,sem par krupnih kapi u 2 navrata.
Postoje uslovi za pljuskove,ide oblacnost iz Bosne i Hrvatske ka nama lagano.