Vremenske prilike u 2013 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
proteklih par dana kisa dobro nakvasila,snega nije bilo a sad duva kosava ko blesava,niko iz kuca ne izlazi jedino ko mora,kazu da ima udara i od 120 km\h

0 *C, 15 do 20 cm snijega i još povremeno pada. od 12.01. ovo je treći kojeg toliko (ili više) napdalao, sad bi ga stvarno bilo dovoljno za ovu zimu.

Ovde košava još uvek pod kontrolom,udari tek od 11 M/S...mogu misliti šta će biti do sutra.

Skoro sav sneg se otopio.

Takt 7,9°C.

Sutra uveče prolazak hladnog fronta uz pljuskove,ponegde i grmljavinu.

U ponedeljak i utorak nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom,ponegde i gradom.

zato ovde divlja,najvise voli moje podunavlje i juzni banat...ali m smo se navikli na nju !

Snega vise nema,kao da nije padao,kise palo 15lit,a sad sunce sije i pirucka vetar,taman da osusi sto je palo...strasno.

Šalji vetar niza Savu da osuši naše pšenice .Opasno menjaju boju .(drowning).::jako_besan::

Sad izašo da naložim kad ne upado na d...pe.Piiiiri sa istoka sreća nije puno hladan.Nije se ni tinta na slovima osušila a Nikola ga posla.

Kod mene opet pada i ako nastavi tako do jutra s ovim prošle noći bi ga moglo biti i blizu pola metra.

Kod nas ove zime do jutros 418 cm snega ukupno.

Noćas 35 cm.

20530280.jpg

to je od četvrtka naveće

20530279.jpg

kad sam sinoć stigo kući, bilo je nekih 10 cm, a jutros je auto...

@ tine. Bolje je i to prijatelju nego kod mene!Kisa sipa li sipa:kisa:.Celu noc je prepadala a evo i danas ....nigde se iz kuce ne moze-pravi potop!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh