Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to sam i ja rzmisljao znam da ce dodati jos listova i da nebi trebalo da utice na prinos ali kada kukuruz ima metlicu tada je rizicno jer nemoze da se oprasi.ako da bog da prodjemo bez grada jos danas moracu da osiguram i kukuruz.Kukuruzu nije to strasno sada ,pre dve godine kod mene i u Bavaniste je opalio grad za vreme dok je metlicio i gde god je otkinuo metlicu bilo jalovo
nemoj samo opet kod mene,sad je bas lepo i vedro vreme bilo je oblaka ali ih vise nema.Ide ide hladan front sa severozapada...nije ovo dobro,biće velikih nevremena ponegde (čini se posebno u Šumadiji):
danas izgleda malo severnije nego juce?Videćemo šta će biti kasnije popodne,ne deluje uopšte naivno..
Ima uslova za superćeliju ponovo:
Velika verovatnoća za krupan grad :
Od sutra osetno svežije.Narednih dana jutranje temperature u centralnim i južnim krajevima ponegde će se spuštati na samo 6-7°C.