Vremenske prilike u 2013 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaki dan gledam u ovu kišu i uvek se zapitam ,zar nije mogla letos samo ovoliko ko danas????Sve u svemu ,izgleda da će biti jako blaga zima ,sa značajnim padavinama.U jednu ruku mi je i drago zbog onih koji su skloni senzacionalističkim vremenskim prognozama ,i koji su najavljivali ,sibirsku zimu ,i extremno toplo leto ,sa sušama kao u Australiji.Nadam se da će sve promašiti ,i da će priroda pokazati baš suprotno...http://www.accuweather.com/en/ba/brcko/32737/january-weather/32737

Poslednja izmena:
Koliko sam video,zemlja i oranja su lepo izmrzla,po meni,ako moze prosecna zima neka ostane do kraja.
Snega jos i moze,a nekog debelog -,hvala lepo vise mi ne treba.

I netreba .Ljudi orali ko pesak + zatvorili .Jedino ko ima grudve ,ko je orao u 10-om mesecu ,a i takvih je malo.Sve ove vaše snimke sam gledao po više puta i to je extra oranje.Sad bi potpisao da bude tako svake druge god.Samo još malo vode...

Šta ćeš ,tad je bio isključen Harp ,a vidi sada kad radi punom snagom ,kao letos, Pada u ZG i pola metra , i kruži tako danima ,al ovamo dalje da dobaci ,neće da može...:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh