Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boga mi sad sam bio napolju po imanju šetao malo i sneg se topi brže nogo sam očekivao.

Ta kakve poplave da je malo toplije cvrcio bi beton koliko je zedan.
Kod mene je toplo sneg se topi sa krovova,nisam gledao na termometar al po nekoj slobodnoj proceni +2.

Sneg se poceo topiti i jutros u sedam mi skliznuo sa krova kuce na stazu crko do lopatanja, snega na stazi bilo u proseku oko 60 cm naravno iscupao nosac za telefon i malo pokrivio oluk. :spavam:

+1, lepo curi niz oluke. Mislim da nece prestajati da se topi celu noc. Sutra je u najavi +8 ima da ga nema.:osmeh:

Upravo sam usao u kucu. Na terasi mi je limeni krov i isao sam da odbacim sneg ispred vrata koji sam cuo da je spao pre 15tak minuta. Dok sam odbacio ovu turu na oluku je vec visila sledeca pa sam svlacio koliko mogu da dohvatim lopatom. Nije bas toplo napolju ali i dalje se topi sneg i zubore oluci.

danas skidao sneg sa kuce i ostalih objekata,ovi sneznici su cista glupost,ima 10 komada palo sa snegom

-3 vedro, medjutim opasno. Isao sam do pilica i sva voda sa krova na betonu se zaledila. Ima tanak sloj leda, veoma opasno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh