maki_vs
Član
mi u juznom banatu smo naje..li ovde uopste nije stajao ceo dan i jos pada a po radarskoj slici izgleda da nece skoro ni da stane.ima da plivamo kad pocne da se topi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mi u juznom banatu smo naje..li ovde uopste nije stajao ceo dan i jos pada a po radarskoj slici izgleda da nece skoro ni da stane.ima da plivamo kad pocne da se topi
Zadnja recenica i mene mnogo zabrinjava. Pre nekoliko godina smo nas trojica ispustali vodu 5 nedelja pa se plasim da ne bude i ove godine tako. Te godine kada sam poceo da spremam njive vec sam bio mrtav umoran.
Druga stvar koja ce nam uskoro predstavljati problem je sneg na krovovima. Sutra idem da kupim one dugacke merdevine sto se produzuju da nekako ocistim sneg sa supe.
Danas cistio sneg 2 sata i dok sam zavrsio opet je bilo 2-3 cm snega gde sam poceo. Puteve u selu danas uopste nisu cistili ( barem ih nisam video )