Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas pada sneg ceo dan,cistaci prolaze al nista dobro ne urade. Duva malo jaci vetar nistra strasno,deca se raduju,sankaju hehe :)

img5320.jpg
Malopre cistio sneg Nivom

- - - - - - - - - -

img5319.jpg

Kobi rekao da će se možda iduće sedmice većina snega istopiti.Za vikend kiša a od nedelje i do +8.A možda i promene prognozu....

I kod nas pada od 2 sata ali sitno a od večeras je pojačao ali ništa strašno naspram pre neki dan.Fala bogu lepe vlage.

Sneg poceo u 3h jutros i sa kracim pauzama pada i dalje.Onaj sitan i suv,posto je temperatura konstantno ispod nule nema topljenja,a putari su nazalost i ove godine iznenadjeni snegom u decembru.

Kod nas intezivno pada od sinoc od oko 18h evo ga idalje pada bez prestanka sve jace i jace napadao je katastrofa,moj Uaz imao danas pune ruke posla samo neka cupanja i paljenja na vucu a bogami morao sam da idem do jednog mog prijatelja malo mu je zabacena kuca a sa jugo nije mogao nikako da dopre do kuce sad kad se vracao sa posla pa sam ja isao ispred i pravio tragove da moze on zamnom a tu je radila i sajla.. Tad mi nije bilo do slikanja sutra obavezno stizu slike...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh