Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo ovde sto se tice snega,zaklonjeni,mirna je sredina,bude ga,ali ne mnogo,najvise ga je bilo kao i svuda u februaru,negde oko 35 cm. Sad cemo videti za ovu zimu,evo ga vec staje lagano.

Kod nas sad dodje struja.Bojao sam se da nije neki dalekovod cikno jer je ovo go...o mokro pa žice debele ko sulunari....

Fala bogu kad pada, ako nema kiše dobar i sneg, inače ceo dan pada i pravi smetove zbog vetra a putara nigde, samo da nastavi ovako da pada ali bez vetra.

Pada ko blesav, čistili više puta i opet ga ima puno. A na kraju sam uspeo i da se zaglavim kolima.

Napadalo jedno 30cm. Sada malo usporio ali i dalje pada. lopata pobedila sneg, kod mene sneg pocinje opet od nule :ppozdrav:

Pada ko blesav, čistili više puta i opet ga ima puno. A na kraju sam uspeo i da se zaglavim kolima.
I kod nas ga ima par santimetara i ja sam se u dvorištu hteo okrenuti i tu ostao e onda je došlo odozdo gore u glavu, upalio traktor i počistio sve na debljinu par santima, sad nek pada.

A sneg pada li pada slikano u 19h

abcd0001.jpg

Kod mene sa jedne zgrade nus prostorije 20m duzine na krovu nema nimalo snega ali bogami ispred kapije oko 70cm::jako_besan::

S obzirom na mećavu, moj krajnje dobronamjerni savjet je da večeras svi izbjegavate bilo kakvu vožnju. Izgleda da će prvi nalet pravog zimskog vremena biti vrlo sličan onom prošlogodišnjem.

Al nek bude jedan kao i prošle godine,pa nek je sad na prvu loptu, ali nije prilika kad ovako počne.

I mi nismo daleko od vas oko25 santimetara a ispred kapije sigurno meter nanosa koliko želiš ,prošle godine hteo praviti grtalicu na traktor ali reko neće kod nas zadugo biti snega kao prošle godine , pa sad opet lopata u ruke već pet puta čistim a vetar samo nanosi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh