Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cilj ovog fronta je bio da otera ovu iznadprosečnu toplinu iz naših krajeva,uopšte mu nisu bile u planu padavine.Ko je dobio preko 5l pravi je srećnik.

A danas ultimativna perfekcija od dana..nakon povećane oblačnosti ujutru i prepodne,sada Sunce uz kristalno plavo,bistro nebo.
selam.gif

Temperatura u za mene idealnom rasponu (od 15-19°C), uz pojačan vetar koji direktno na suncu pomaže da se ne stekne neki utisak topline,a hladovini taman da malo zagrize hladnoća.

Takt 15,4°C.

Raj !
jupi.gif

I kod mene palo svega 4l po m2,slaba vajda od to malo kisice,pomaze jedino za tanjiranje-manje prasi nego prekjuce.

Ne oblačim dugačke gaće ni na -25 zadnji put sam ih navuko 84-e i to zato što sam oprao one vojničke bokserice.:osmeh:

Imam ja frenda kojem takodje na -25 nije hladno. Pa skoro mogu reći da mu je prijatno. Al zato na + 10 se znoji ko da ga neko tifonom navodnjava.... Ja sam npr sušta suprotnost. Nego da se ja pohvalim! Evo kod nas pada lepa kiša već nekih 3sata.:kisa: Sve mi čudno..... Skoro smo zaboravili kako kiša izgleda....

Sad se budim,cujem nesto susti,pogledam kroz prozor i vidim da pada kisa,od kada pada ne znam,dokle ce videcemo,sto duze,to bolje. Nema je bas odavno,stize u pravi cas.

Od 1 posle ponoći pada solidna kiša, u nekoliko navrata bilo je i veoma jakih pljuskova, sad pada slaba kiša, veoma hladno. Ako za vikend bude najavljenih padavina moglo bi se razmišljati i o oranju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh