Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ode kisa prema Sremu, kod nas sad samo sipulji ali je i ovo zauvar a i duga je noc jos uvek grmi a dosla je sa juzne strane i ode na sever da jos nekoga obraduje. Hvala joj i za ovo bar je oprala vazduh ako nista vise

kod mene sijevaju munje iz pravca Hrvaske priblizava se polako valjda pocne u toku noci

I kod nas nesto sitno, ne verujem vise od litre. Deo atara koji je severo-istocno od sela je prosli put ostao suv, a sad bi mu tako godila kisa kao budali samar.

Kod nas nista okruzilo nas sa svih strana ali ni kapi seva i grmi ko pravo ali iznad vrbasa neka rupa i nikako oblaci da je popune da i nama koja kap padne!

Kod nas jedno deci po kvadratu cak voda niz oluk nije krenula.Sad kad dobijemo novu opstinsku vlast imam da pisem peticiju da nam vrate DODOLE.

kod mene puca sa svih strana duva vetar,Promice sada,ali nikako da probije da krene potop,ae kreni sada nisam imao prosli put kisu,a neki su imali..

Poslednja izmena:
Nisu svi nazalost ima ko je gusto sejao (mozda i preterao) pa kukuruzi blago receno uveli i "ufitiljeni",samo se pitam koliko daleko je zahvatila...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh