Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod nas je juce i danas padao sneg ali sve se otopi kad padne ne beli se uopste.mozda zabeli nocas ako bude mraza

[h=1]Kraljevo[/h]
11n.png

-2˚C
Sneg
jeste da sam ga se uzelao ,, ali ovo pretera ,dosta je vlazan

Dule ,gledao si grad . a kod mene ga ima bar nekih 20 cm vise ,, joooj kako mi je u dvoristu nemam gde i kako da se okrenem , cekam mraz . pa lanci na Nivu i raonik pa cistim ,,ovo danas pokusao ali mnogo tezak .. vlazan

Kod mene za božije čudo nema snijega!N.
isam ga obožavalac jer sam u brdovitom kraju pa nemogu sa autom nikud da maknem.Al nije dobro zemlja je suva danas vozio đubre preko lucerišta sa prikolicom jednoosovinka 3x2x0,50 stranice uvršene i preko njive jedva ostaje trag kud prođem,a nekad sam propadao do osovine.A dan sunčan i juče i danas a javljaju i sutra sličan

Рођакова приколица у снегу, моја је скроз затрпана. Покушао сам да ставим слику, али нисам успео, нема везе и онако је све бело.

Poslednja izmena:
Danas je stao .,,, uh koja sila , treba ocistit

---------- Poruka napisana u 12:03 ---------- Prethodna poruka je at 09:33 ----------

[h=6]U anticiklonski period ulazimo danas, što znači, bez padavina ali hladno... i to mnogo hladno... prvi deo zime jeste bio blag, ali ovo što nas čeka narednih dana (možda i 2 nedelje) nadokandiće sve... od sutra niz ledenih dana sa maksimalnim temperaturama do -2 C i minimumima koji će ići i ispod -10 C, utorak i sreda veoma hladni, maksimumi oko -5 C, a minimumi oko -10 C... kako sad stvari stoje možda bude još hladnije početkom februara...[/h]

Snega ima i dalje nekih pola metra .. tek sam se danas iscupao od ciscenja..

U anticiklonski period ulazimo danas, što znači, bez padavina ali hladno... i to mnogo hladno... prvi deo zime jeste bio blag, ali ovo što nas čeka narednih dana (možda i 2 nedelje) nadokandiće sve... od sutra niz ledenih dana sa maksimalnim temperaturama do -2 C i minimumima koji će ići i ispod -10 C, utorak i sreda veoma hladni, maksimumi oko -5 C, a minimumi oko -10 C... kako sad stvari stoje možda bude još hladnije početkom februara...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh