Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banatski Brestovac oko 45l od nekih 16-19h i pomalo grada,a vidim i u Pancevu ne zostaju barustine...vreme strasno :(

Danas je padao nenormalan pljusak nekih pola sata,evo sad opet pada nekih sat vremena i ko zna kad ce stati. Ako je tacn da je danas palo 50 l onda je samo veceras palo najmanje duplo toliko tj min 100l

:sta: Kod nas nista. Prekljuce je bilo onih 12 litara i od onda nista. Ma ni ne treba, nek ostavlja onih 50litara posle zetve zita. (mogu samo da sanjam a ?)

Blago vama,kod nas neke njive izgledaju ko da je sejan pirinac a ne kukuruz

Slikano pred sam mrak
2zqg4ue.jpg

pada li pada,pljusak pa smanji pa opet pojaca...u njive se ulila voda ova godina skroz zeznuta

ja sad stigao iz Beograda u Simanovcima je bio pljusak koji je zaustavio saobracaj na autoputu,haos...kako citam ovde,kod nas i nije bilo toliko lose kao kod drugih,bar nije bilo leda,hvala Bogu...zao mi je onih koji imaju stetu...:(

Za ceo dan samo poprskala nesto oko podneva, vise smo mi prskali suncokret , nego sto je palo kise , ali takva tura , novo kolo nova sreca :)

Kod nas i nije bilo tako strašno, palo par pljuskova, onako manjih, ali se oko 13 sati videle dve pijavice (mini tornada), negde zapadno od Inđije (nisam slikao::sramota:spavam:.

I tako ja danas proslavih svoju zavetinu litije ili kako ga ko zove Vaznesenje Gospoda Isusa Hrista .Cudno neko vreme smenjivalo se kisa sunce vetar oblak temperatura +16c

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh