Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
crn oblacni sistem dolazi sa severozapada. ne izgleda mi lepo uopste
Kod mene u gradu oped pada. Izmerili smo oko 17 litara noćas ovde a padalo je dobro i na njivama severno od bajskog puta. Jesi konačno dobio nešto više kiše?

Evo počelo lepo da grmi i seva, sad samo led fali posle onolike suše.

Kod mene u gradu oped pada. Izmerili smo oko 17 litara noćas ovde a padalo je dobro i na njivama severno od bajskog puta. Jesi konačno dobio nešto više kiše?

Evo počelo lepo da grmi i seva, sad samo led fali posle onolike suše.
kod mene u ALEKSANDROVU mnogo manje od 17 l mozda 5 a i to je danasnji vetar razduvao da je zemja vec bila bela pre ove kise. odose oblaci na BANAT a kisa je zahvatila samo pocetak bikovackog puta. dobro je i ovo. poceo i sitan led uz kisu

Kod nas je u zadnjih 8 dana palo 42 l.Samo je jedan dan promasila.Cini mi se da ce prvomajski uranak da bude na setvi.

Danas i Sunce i oblacno i kisa pa u krug...a mi prskali i samo molimo Boga da nas obidje kisa,tako i bi.

Ovde je kada sam pošao za Kraljevo oko 15:30h bila takva provala oblaka da smo morali čim smo izašli na magistralu da sačekamo 15 minuta da se pljusak smiri,jer je bilo nemoguće voziti.
shocked.gif
shocked.gif

Sada se ponovo oblači sa zapada,i čini se da će opet da pada..

Upravo se završio pljusak epskih razmjera, ovakvo nešto se zaista rijetko vidja. Trajao je nekih 20 minuta a što se količine vode tiče...mnogoooo!!!

Kod nas se ceo dan nameštala, međutim ceo dan se dalo raditi u polju, i tek kad sam izašao na glavnu leniju koja vodi ka selu sam video prve znake kiše, u selu je padala, današnji konto u kišomeru u avliji 5 litara...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh