crni gruja
Član
Suncano i suvo.....a trava raste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene u gradu oped pada. Izmerili smo oko 17 litara noćas ovde a padalo je dobro i na njivama severno od bajskog puta. Jesi konačno dobio nešto više kiše?crn oblacni sistem dolazi sa severozapada. ne izgleda mi lepo uopste
kod mene u ALEKSANDROVU mnogo manje od 17 l mozda 5 a i to je danasnji vetar razduvao da je zemja vec bila bela pre ove kise. odose oblaci na BANAT a kisa je zahvatila samo pocetak bikovackog puta. dobro je i ovo. poceo i sitan led uz kisuKod mene u gradu oped pada. Izmerili smo oko 17 litara noćas ovde a padalo je dobro i na njivama severno od bajskog puta. Jesi konačno dobio nešto više kiše?
Evo počelo lepo da grmi i seva, sad samo led fali posle onolike suše.
Kod nas se ceo dan nameštala, međutim ceo dan se dalo raditi u polju, i tek kad sam izašao na glavnu leniju koja vodi ka selu sam video prve znake kiše, u selu je padala, današnji konto u kišomeru u avliji 5 litara...