Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod mene se razvedrilo i trenutna temperatura je 8 *C a najniza nocasnja 3*C (meteo stanica mi zabiljezi najvisu i najnizu u zadnjih 24 sata) kolicina oborina 42,5 mm a gledam podatke za ostale dijelove hrvatske najvise je dobilo podrucje oko Rijeke 74 mm dok je u nekim dijelovima gorskog kotara palo 13 cm snijega a temperatura je pala ispod nule (-2)

+ 10stepeni.U sobi + 18 - prvi put kotao u funkciji
Nocas i sada pada kisa niej jakog inteziteta

Trenutno vreme: Kraljevo

Trenutno: pretežno oblačno, temperatura 7.8˚C. Relativna vlažnost vazduha iznosi 93%, atmosferski pritisak je 1012.87mbar, brzina vetra 8.1 km/h, pravac sever-severozapad.
Za sutra se očekuje maksimalna dnevna temperatura od 14.4˚C, vreme: slaba kiša i slaba kiša ujutru.

Ovde je palo oko 10-15 litara po nekoj mojoj proceni sto kaze LALA taman da ubije prasinu, temperatura oko 7 stepeni

Slaba kiša
11.png

7.8 ˚C Subjektivni osećaj: 6.7 ˚C
Pritisak: 1012.87 mbar Vetar: 8.1 km/h (zapad-severozapad) Vlažnost vazduha: 93% Vidljivost: 6.9 km Izlazak/zalazak sunca: 06:42 / 18:07 Podaci prikupljeni: 08. 10. 2011. u 10:00

Ne znam šta kažete ali možda za koji dan treba obući dugačke gaće (malo poderane na kolena)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh