Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam dal' pljusti kuci tamo treba,a ovde ima odvratan zvuk a i nicemu ne koristi tako da bih je rado prosledio da mogu,mada sad sipi nema pljuska.

Kod mene ništa, totalni promašaj meteorologa. Nije bilo kiše, al je vjetar nosio crijep sa krovova i polomio je pola kukurza kod ovih što nisu obrali. Na dvorištu me jedan nalet oborio kada sam krenuo da zatvorim štalu, a ja imam 85 kilograma, pa sad možete misliti koja je to vjetrina bila.

Ovde jos nista. Po atarskim putevima imamo po 5 cm najfinije prasine koju vetar premesta tamo vamo. Kad prodjes brze traktorom ko na onim relijima po pustinji, iza oblak prasine do neba...Valjda ce kapne malo

Koje će to blato biti kad nakisne, biće veselo prolaziti tu. Kod mene je isti, prasina i na putevima i na zemlji, trebaće nam gusjenice kad budemo orali.

Oko ponoci bi trebala da krene, ako je verovati meteorolozima...mada verovacu im tek kad budem cuo kisu u oluku. Zasad samo duva vetar, i to muski !

Nema je i dalje,po svim najavama trebalo bi sutra da je bude,ako je i onda nema ne mora vise ni da padne.Vec mi je preko glave ovo iscekivanje od 60-tak dana hoce biti-nece biti.

Slaba kiša
18.9 ˚C
Pritisak: 1010.83 mbar
Vetar: 9.7 km/h (istok)
Vlažnost vazduha: 83%
Vidljivost: 10.0 km
Izlazak/zalazak sunca: 06:24 / 18:43
Podaci prikupljeni: 20. 09. 2011. u 05:00

Pravi dan da se malo odmori. Naravno ako nema bas neka posla u radionici.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh