Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+25 vetar duva kao lud, jos ce vise isusiti zemlju. Ovi kod mene svi su u ataru polivaju kupus.

+ 28 stepeni.Pored reke sam na 800 metara, kao dolina, kao jake rose, ali sto rekao nas narod hoce sve da izgori.Ljudi masovno rade silaze da od kukuruza izvuku bilo sta.Silaze rade i oni koji do sada nikada to nisu radili.Ali prezivece se valjda

Stariji ljudi kažu da jedna godina sa sušom nije opasna, ali ako se nanižu dve ili daleko bilo tri, onda je glad vrlo izvesna.

Tako je kolega sa druge strane Morave :osmeh:

Ma nema bojazni ljudi,eto naišla je jedna takva sušna godina,šta mi tu možemo ...

Biće bolje :osmeh:

I ovde duva vetar kao lud uz 29°C.

BTW što se tiče kiše,nekakvih pljuskova sa grmljavinom može biti večeras na jugozapadu .U sredu i četvrtak ih može biti u svim predelima južno od Beograda,a GFS od petka crta formiranje ciklona u Đenovskom zalivu što bi značilo konačan prekid suše !!!

Naš kraj trpi posledice vremenskih prilika dve godine.Prošle godine zbog viška padavina a sada zbog manjka padavina .

Vedro
20.0 ˚C
Pritisak: 1005.75 mbar
Vetar: 17.7 km/h (istok-severoistok)
Vlažnost vazduha: 57%
Vidljivost: neograničena
Izlazak/zalazak sunca: 05:57 / 19:27
Podaci prikupljeni: 28. 08. 2011. u 05:00

Sparno s visokom temperaturom,vetar ovih dana dodatno osusio ono sto nije sunce.I ovde siliranje u punom jeku,ali je losa situacija.Sve izgorelo,malo zelene mase.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh