Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+16 kisa se danas lepo ispadala, jedno vreme bio jak pljusak da su sahtovi na pumpi od kanalizacije se podizali. Narod u fekalnu kanalizaciju sproveo oluke sa krovova.::lose::

Kod mene je i nocas rokala celu noc,danas sam popodne pokusao da udjem u njivu u patikama i zapao sam na uvratinama,dosadila i Bogu i narodu koliko se napadala.

Ama otkud viska kise, kod nas bi zemlja bila u stanju primiti jos dosta toga. Ima strasne pukotine u zemlji. Ovih dana ako smo dobili oko 18 l, bilo bi pozeljno bar jos toliko.

Prava jesen napolju,pada jaka sipeća kiša nošena slabim zapadnim vetrom. :kisa:

Fina kiša je pala iz onih popodnevnih pljuskova,ali treba još,ne samo meni,već širem području u opštini jer je pljusak bio lokalan i zahvatio vrlo malo područje. :zli:
Videćemo sutra (tj. sad već uveliko danas) popodne su ponovo mogući pljuskovi,pa ćemo videti.

Estofex kaže debela žuta u celoj zemlji,biće pljuskova,a na zapadu zemlje level 1 zbog mogućeg grada i jakog vetra:
showforecast.png

+ 16.stepeni.Oblačno.JUče i ovih dana kiše kao za lek.Svaki dan zalivam baštu a orahe, rasađene ove godine, već treći put zalivam i to baš onako domaćinski.I ako sam pored reke Kolubare3 na 7-800 metara, i gde su jake rose, kukuruz počeo da se uvija ili zavija, ali kad vidim kako je koji kraj prošao od nevremena bolje je i ovako.Pozdravljam ekipu sa teme:ppozdrav::ppozdrav:

Dobro jutro kod mene od četvrtka palo oko 40 litara što nije loše za ovaj pesak sada oblačno i mogla bi da ne pada barem do uveče da završim sa karfiolom:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh