Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
žena mi javlja da kod mene u selu pada grad i to dobar da čak razbija prozore

Na koji radar gledas,mene vise i mrzi da otvaram ovaj HMZS skoro nikad ne rade.

kod rumuna.
a ovi ne rade, kad ih mi "napadamo" sa zahtevima za slikama.
server im je ocigledno zatrpan i ne postize.

Kakva država, takav joj i hidrometeorološki zavod. Sramota! Ne bi me začudilo da su imali para za kakav službeni automobil, a za server nemaju...

Sad počinje da pada ona prava kiša bez vetra sa umerenim intenzitetom temperatura pala na 18 stepeni :osmeh:

eaqj4l.jpg

v32k2c.jpg

Evo kako je padala kod mene.Palo je nekih 15-ak litara(samo bi ja rekao da je više jer mi je kišomer na baš ne zgodnom mestu).Trenutno trinjka sitna kišica a da li će padati i dalje videćemo.Lepo je rashladila,nema sparine,milina jedna.

Kazem ja ljudi kuk me ne boli i nije me prevario. Malo grmilo, malo duvalo i kisica poprskala tek da pokupi prasinu. Ako pocne da me boli jako javljam. Znam da me zalite ali ako treba neka i boli, sve za drugarstvo.:ppozdrav:

kod mene grad veličine jajeta ,ping-pong loptice čak je bilo i veličine grudve snega videču kada se vratim sa posla šta je ostalo od kukuruza žena mi je ostavila uzorke grada u zamrzivač slikaču i okačiti slike

I ja sam hteo @Dusko58 da se zahvalim al mi nedadu.Covek je spreman da podnese bolove zarad kise.::svaka cast::

Kod mene i grmi i smrklo se sto neko rece kao da ce g...a da padaju ali samo po neka kap za sada gasi prasinu.A pre 40.ak min. duvalo struje nismo imali do malo pre.Ako ne padne nek ide u p...u ma...rinu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh