Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+29 a tek je pola dana. Nigde nikoga ni na ulici.

Pogledajte nama drage susede,nadam se da su dobro prosli.pogledajt na slici,sta mislite tamo gde je crno,sta bi moglo biti?

2elz53n.png

Vedro
20.0 ˚C
Pritisak: 1012.87 mbar
Vetar: 12.9 km/h (severozapad)
Vlažnost vazduha: 83%
Vidljivost: 10.0 km
Izlazak/zalazak sunca: 04:53 / 20:32
Podaci prikupljeni: 24. 06. 2011. u 05:00

Kanda cemo dans moci da se uverimo kako je u paklu kad upece zvezda.

SUBOTICA ( trenutno 18° - 04:59 )
Najviša dnevna: 27°
Najniža dnevna: 13°
Vlažnost vazduha: 96%
Brzina i smer vetra: NW 14.48 km/h
Subota
Najviša: 24°
Najniža: 12° Nedelja
Najviša: 24°
Najniža: 11° Ne verujem da će biti neke hampe izduvao se u austriji:ppozdrav: ali verujem da će biti kiše

Mi ćemo izgleda na kišu još dooosta počekati, ni u najavi je nema. Koliko sam pratio centralni Banat je ove godine imao najviše sreće sa kišom.

Meni je ne treba narednih bar deset dana.Da se skine pšenica pa onda neka pada do mile volje.Sve se nadam da noćas neće biti lošeg vremena sa kišom pa da sutra skidamo pšenicu.

Prognoza vremena Srbija
Petak, 24.6.2011
Sever
Maksimalna temperatura 28°C, Minimalna temperatura 19°C, Verovatnoća padavina 20%, Vetar: Slab do umeren vetar, Pravac vetra: Severozapad
Istok
Maksimalna temperatura 33°C, Minimalna temperatura 22°C, Verovatnoća padavina 10%, Vetar: , Pravac vetra: Sever
Jug
Maksimalna temperatura 30°C, Minimalna temperatura 23°C, Verovatnoća padavina 50%, Vetar: Povetarac, Pravac vetra: Istok-Jugoistok
Zapad
Maksimalna temperatura 30°C, Minimalna temperatura 23°C, Verovatnoća padavina 60%, Vetar: Slab vetar, Pravac vetra: Istok-Severoistok

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh