Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poceli da se navlace tamni oblaci i u daljini se cuje grmljavina.

u dva navrata tugao grad, prvi nalet par minuta velicine granita, a drugi nalet je bio strahovit, grad velicine do manjeg oraha,a skoro 10 minuta, celo gumno bilo belo...:zli::zli::zli: voce je vec obro dobrih 40%, strah me da odem do najblize njive....

Grmi i seva ide od Kosova prema Kraljevu kod nas pocela da rosi inace nije padala vise od mesec dana zemlja je sve ispucala.

Vetar i jak pljusak koji je ostavio vode po njivama na srecu u nasim atarima bez leda bar se tako nadam, ali skoro nema ulaska u njivama.
Grešiš,posle od kad smo se sreli u ataru u 4 dužu prema kanalu bilo i grada ,no jako sitan nije bilo posledica po useve.
Takva kišurina je bila da se veliki drum nije video od vode,jedva sam stigao do kuće. Juče sam skinuo vrata na traktoru da bude promaje danas sam se kupao zbog toga,tako sam se smrzao kako nisam zimus ni jednom.

kod nas je katastrofa,u tri naleta je tukao grad.uljma i izbiste su postradali nacisto...velicine oraha je bio grad,stariji komsija kaze da ne pamti da je bilo ikada tri naleta i ta velicina....::lose::::lose::....ni jedna raketa nije ispaljena::sramota::

Grmelo kao blesavo, bio jak pljusak sada umereno pada. Leda barem ovde nije bilo, grmi jos ali u daljini.

Ove godine vremenske prilike su veoma loše. Nije problem toliko kiša koliko velike oscilacije temperature uz vlagu, pa se od bakterija i gljiva sve živo probudilo :/

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh