Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sinoc je ipak bilo nesto kise (oko 22 h), koliko videcu tek u kisomeru kod brata. Sada je znatno svezije u odnosu na prethodne dane, tmurno, mirno i oblacno jutro u Beloj Crkvi.

Sinoć i noćas žestoko.Palo je, grmelo je, prekid snabdevanja el.energijom više puta.U komšiluku poplave, grad mislim u Ljigu.Kolubara nadošla i preti.Nedelja uzbudljiva što se vremenskih prilika tiče.

Kod nas evo i kiše od 2 lit. kao i predhodna dva puta u protekli 40 dana i ukupne količine od 9 lit.

Kod nas sinoć sa malo jačeg vetra koji nije dugo trajao došla kiša, ali je jug brzo odbacio ka Kragujevcu. Posle dva sata naišla ponovo, ali tiho i srednje jaka i padala pola sata.

Kao i sto sam rekao...meterologe za m... obesiti...ja razumem da se pogresi,al' toliko,pa to je katastrofa!
Najavljivali su obilne padavine i kod nas,a ono puc!

U nekim delovima atara je pala u 2-3 navrata kada su najavljivali lepo vreme a kada su najavili kišu onda prc

Sinoc je bio pravi pljusak koji je trajao bar oko 1:30 min. Nisam obilazio ali sam cuo da na nekim mestima ostala voda po njivama. Nestalo i struje i ukljucili je tek pocetkom drugog poluvremena finalne utakmice. Sad oblacno sa nekih 17+ c.

juče je kod mene palo 40l padala je samo tako danas jedva ali jedva otišao do njive i to pešice ( sreća blizu sela ) u njivama leži voda bilo je i grada ali ne nešto puno ovoga puta smo dobro prošli

sinoc i nocas dobra kisa koja skoro nije pala, imalo je i malo grada prosarao negde vise negde manje ali nije strasno, sada oblacno sa suncanim intervalima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh