Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas je poseo opet a vec ima 12cm
2q19h1z.jpg

crni gruja je napisao(la):
ee ovako je kod mene ..samo zamislite da nema kuca .. samo suma :D :haha: :haha:
aj nabaci neku sliku da vidimo to...Mozda mi se svidi,pa te angazuje, da mi nadjes neki plac u blizini da kupim,da budemo komsije

@crni gruja

Lepo,lepo,ja imam u planu vikendicu,ali jos uvek trazim mesto za gradnju....
Kako se krece cena zamlje kod vas?

Sneg i dalje veje,ako prizeljkujem 30cm
temperatura +2

@Petar 90
ovde gde sam ja prvi komsija na 1km..zemlje ima koliko hoces to nesto medjusobno prodaju povezuju imanja inace ovde je 50eura 1 ar 10x10 nize dole gde ima ljudi 100 eura .. a tamo gde mi je servis o dakle sam pobegao 1500 eura malo me nerviraju leti kad vidim po nekog vikednasa pa se doju onako dzumle i vika i galama toga mi je u servisu svakodnevno ovde odmaram dusu :D
Post je spojen: [time]1295727666[/time]

Vreme krajnje zajebano, maločas sam pošao u kafić da slušam i gladem Vendi ali nismo mogli ni da mrdnemo sa kolima, na putu ima oko 20cm snega, niko nije čistio a ni prošao, samo pešaci, ni glavni put nije čišćen samo kola utabala i led kao staklo :udri: :udri: :udri: :udri: Sneg pada i dalja a napolju -3....

Ovde -1 i ne pada sneg. Zeznuto je sto se zaledilo ono sto se otopilo pa klize, ako se ne budu pazili radice ortopedija ovu noc punom parom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh