Zrenjaninac
Član
kod nas sve već zavejano a polovina grada nema struje počinje ludilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako volis sneg Rado cu te ugostiti par dana ( treba mi pomoc oko lopatanja )mirmag je napisao(la):Nemogu da verujem...svuda pada,a kod nas provejavao 15 min. oko podneva i to je to!
Kod mene ista situacija! Više se otopilo nego što je palo! A sad mrzne!mirmag je napisao(la):Nemogu da verujem...svuda pada,a kod nas provejavao 15 min. oko podneva i to je to!
Pa to je nasa najveca planina, vi Bacvani imate Frusku goru, a mi samo ludaju.peto1 je napisao(la):Zato si se popeo na tikvu da ne pokvasis carape u klompama.
Grešiš lalo Fruška Gora je u Sremu!Lala iz Banata je napisao(la):Pa to je nasa najveca planina, vi Bacvani imate Frusku goru, a mi samo ludaju.peto1 je napisao(la):Zato si se popeo na tikvu da ne pokvasis carape u klompama.
Ако нисте знали у Војводини је нај виши Вршачки брег са 641 метар!mityoo je napisao(la):Grešiš lalo Fruška Gora je u Sremu!Lala iz Banata je napisao(la):Pa to je nasa najveca planina, vi Bacvani imate Frusku goru, a mi samo ludaju.peto1 je napisao(la):Zato si se popeo na tikvu da ne pokvasis carape u klompama.
nikt je napisao(la):Ако нисте знали у Војводини је нај виши Вршачки брег са 641 метар!mityoo je napisao(la):Grešiš lalo Fruška Gora je u Sremu!Lala iz Banata je napisao(la):Pa to je nasa najveca planina, vi Bacvani imate Frusku goru, a mi samo ludaju.peto1 je napisao(la):Zato si se popeo na tikvu da ne pokvasis carape u klompama.