Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bili Otac i ja na njivi (otpešačili lepo po onom blatu). Žito nam nije povaljeno, Bogu hvala! Inače smo sejali sorte Apač i Renesansu.
Soja - razvija se drugi trolist. Redovi su čupavi do bola.
Kukuruz... Ni ne vidi se! LIVADA OD KOROVA!!! To je samo da sedneš i da plačeš...

Trenutno sija sunce. Valjda će dati Bog da ne pada više danas pa da sutra napokon poprskamo.

Nikad neće da poraste kukuruz ::jako_besan:: ::jako_besan::

iddbug.png

Pa šta je bre ovo?! :udri: Csesszék meg az időjárás előrejelzésüket... :zli:

Inače kod mene pre 20 minuta opet počela da pada kiša. A bio tako lep sunčan dan!

Sika je napisao(la):
ako vreme bude ovakvo ja se vise ne bavim poljoprivredom... :udri: :udri: odo u hajduke.. :zli:

Samo da mi je znati koji će nas to jataci hraniti preko zime... Tanko ćemo kenjati kako god da okreneš.

I kod nas juče bio pljusak da sam jedva izvuko cisternu sa vodom do asfalta! Od pete do desete duži, potop! Kad sam stigao u selo, ono ni kapi! I još sretoh onog mog blwsavog komšiju, pita me gde sam našao blata da umažem traktor i prikolicu!

Kod nas je spojilo 3 dana da nepadne ni kapi,samo oblaci i sunce a sada kada sam pogledao prema Krcedinu i NOvom Sadu nebo i zemljla se spojili... :nono: :udri: :zli: ::lose::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh