Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada nam je smešno a kada dođe žetva i branje onda udri u plač.Nema takvog smajlija ali biće nam potreban

LJUDI bio i kod nas tornado u pozegi otkrio nam dom zdravlja ovo na dobro nece izaci.ima na vestima b92 neznam kako da postavim ako mi neverujete pogledajte.

@ zoran_vs

A nabroj mi dane kad ne duva u Vrscu vetar. Koliko je meni poznato tamo i drvece raste krivi zbog vetra.

peto1 je napisao(la):
@ zoran_vs

A nabroj mi dane kad ne duva u Vrscu vetar. Koliko je meni poznato tamo i drvece raste krivi zbog vetra.
svaka neradna sreda,ali ovakav ladan i potom jak vetar odavno nije duvao

Znam ja kakvi vetrovi duvaju, tamo sam se rodio i malo i ziveo, a posle i na grozdenbale dolazio.

Bogami , kako sam cesto odlazio u Vrsac (lov..) i to sve u jesenjem i zimskom periodu, a po selu noc na ceki, a ono duva li duva... Kad su me stanicom pitali kakav vetar duva, odgovorio sam - HLADAN!
A i tamo sam prvi put video ( ono sto nikad nisam vise video..) da se nocu na ceke dovode devojke ::namigivanje::Namazani ste Vi Vrscani :ppozdrav:

Ispisnice, moze on da dolazi kolko hoce, kad sam ja na nekom drvetu bagremovom vise od skoro deset metara od zemlnjice majcice :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1273999570[/time]

Kiša i vetar (koji izgleda da danas vozi najbrži krug ceo dan :haha:). moro sam da upalim centralno da se malo otkravim ::namigivanje::

Kod nas i danas 15 litara... Sve u svemu u maju već oko 100 litara...

Ja sam obukao džemer! Mrzi me da izlazim da palim vatru, i da se u međuvremenu smrznem!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh