Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Lepa Lukić ima jednu lepu pesmu "Kiša rosi kiša rosi Duško travu kosi" nek on samo kosi ali džabe mi je kad meni treba da sijem palo je 4 litre i nema sunca taman da nemogu ništa radit.
Zlaja@ veruj, ne moze covek biti pametan sta je bolje, a sta gore. Posejao sam soju 3.04. Pre dva dana nije bila izasla. Posejao sam kukuruz 10. 04. pre dva dana klica mu bila jedno 8 mm.Iskreno, voleo bi da jos nisam posejao.
Kod mene se i sad dobro ispadala. Valda je svaki oblak koji je od juče prošao Vojvodinom mene zakačio i prosuo se.
Zahvaljujući podeli radarskih područja na kartama a koja prate obrise baš moje opštine, ja mogu tačno da znam u kom delu atara je bilo kiše a gde ne. Evo kako:
Žutom elipsom sam označio opštinu Srbobran (crvena linija na šematskom prikazu radarskog snimka označava podelu između radarskih područja Bajše i Fruške Gore i prati baš konture opštine Srbobran). Sam Srbobran se prostire severno i južno od kanala DTD, tamo gde pokazuje bela strelica. A moje njive su u delu atara prema Vrbasu, od 500m do kilometar - dva severnije od kanala, tamo gde pokazuje crvena strelica.