Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mirko_markovic67 je napisao(la):
Trenutno -17 stepeni, vedro do jutra -22.
Onda ti dobro priloži večeras da ne smrzne "cevka" jer se ujutru u WC mora ići.
Kod mene je trenutno -5 pri zemlji i -4.6 na 2metra.

Pogledaj u gornjem desnom uglu prognoze.Tu je četiri vrste prognoze po različitim kriterijumima.Razlike znaju biti dosta velike.Na kojoj od tih opcija se najtačnije pokazala do sada?

diklofen je napisao(la):
Pogledaj u gornjem desnom uglu prognoze.Tu je četiri vrste prognoze po različitim kriterijumima.Razlike znaju biti dosta velike.Na kojoj od tih opcija se najtačnije pokazala do sada?

Za kratkorocnu ETA a za duze GFS

Napolju je -9, mraz i poledica, sneg ne pada. Sad sam išao do odvezem prijatelja u Čačak, preko planine Jelice led kao staklo, 7-8 njih stao pored puta ne može dalje a četiri automobila su razbijena. Katastrofa, putari ništa. Srećom lanace nosimi leti u kolima tako da sam nekako otišao i vratio se. ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose::

diklofen je napisao(la):
mirko_markovic67 je napisao(la):
Trenutno -17 stepeni, vedro do jutra -22.
Onda ti dobro priloži večeras da ne smrzne "cevka" jer se ujutru u WC mora ići.
Kod mene je trenutno -5 pri zemlji i -4.6 na 2metra.
Nece da smrzne kupatilo mi je zasticeno izdrzalo je i gore mrazeve -41 13.1. 1986. igrom slucaja tog jutra sam morao na autobus u 5h, neopisiva hladnoca zamalo su mi se oci zaledile. ne ponovilo se ZIVELO GLOBALNO OTOPLJENJE, pa taman gajili kamile.

kod mene je najzad stao da pada,odlican pokrivac za zito.ali je iznenadio zimsku sluzbu-nema ih nigde :zli: :udri:

Snežni pokrivač skroman samo 2-3cm.Mraz, temperatura jutros -2 podnošljivo, ali kada dune vetar kao da smo na Dunavu - kao košava - kroz kosti prolazi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh