mirko_markovic67
Član
- Učlanjen(a)
- 24 Maj 2009
- Poruka
- 335
Trenutno -17 stepeni, vedro do jutra -22.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda ti dobro priloži večeras da ne smrzne "cevka" jer se ujutru u WC mora ići.mirko_markovic67 je napisao(la):Trenutno -17 stepeni, vedro do jutra -22.
diklofen je napisao(la):Pogledaj u gornjem desnom uglu prognoze.Tu je četiri vrste prognoze po različitim kriterijumima.Razlike znaju biti dosta velike.Na kojoj od tih opcija se najtačnije pokazala do sada?
Nece da smrzne kupatilo mi je zasticeno izdrzalo je i gore mrazeve -41 13.1. 1986. igrom slucaja tog jutra sam morao na autobus u 5h, neopisiva hladnoca zamalo su mi se oci zaledile. ne ponovilo se ZIVELO GLOBALNO OTOPLJENJE, pa taman gajili kamile.diklofen je napisao(la):Onda ti dobro priloži večeras da ne smrzne "cevka" jer se ujutru u WC mora ići.mirko_markovic67 je napisao(la):Trenutno -17 stepeni, vedro do jutra -22.
Kod mene je trenutno -5 pri zemlji i -4.6 na 2metra.
Ako se razumeš u meteorologiju imaš dobar forum http://www.serbianmeteo.com/smf/index.php/topic,2127.625.htmltoshiba je napisao(la):diklofen je napisao(la):Pogledaj u gornjem desnom uglu prognoze.Tu je četiri vrste prognoze po različitim kriterijumima.Razlike znaju biti dosta velike.Na kojoj od tih opcija se najtačnije pokazala do sada?
Za kratkorocnu ETA a za duze GFS
e moj kiraj da ne padne ni kap kiše imamo vlage za 2 zime.kiraj je napisao(la):Ovde još ne prestaje,ima ga oko 10 cm.Biće zimske vlage .