Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta lupas bre ti?? ni kod mene sneg nije veci bio od 5cm a sad se vec naglo topi do veceras ga nece ni biti!Rale 83 je napisao(la):Sinoc poceo sneg , napadao oko 5 cm , na predelima u selu postovanog clana KOMBAJNER 20cm
U stigu se skoro nije uhvatio , U Krepoljinu jos sinoc oko19 reljefi su bili pokriveni snegom .
Dete budi kulturan, upali bicikl i opici do brezovice jos sinoc je bilo 20 cm kad sam isao kod tetke "VRECIC" .kombajner je napisao(la):Sta lupas bre ti?? ni kod mene sneg nije veci bio od 5cm a sad se vec naglo topi do veceras ga nece ni biti!Rale 83 je napisao(la):Sinoc poceo sneg , napadao oko 5 cm , na predelima u selu postovanog clana KOMBAJNER 20cm
U stigu se skoro nije uhvatio , U Krepoljinu jos sinoc oko19 reljefi su bili pokriveni snegom .
Znas ti gde je brezovica a gde sam ja ?? mada sumnjam da znas posto ne znas ni koja je nadmorska visina!Rale 83 je napisao(la):Dete budi kulturan, upali bicikl i opici do brezovice jos sinoc je bilo 20 cm kad sam isao kod tetke "VRECIC" .kombajner je napisao(la):Sta lupas bre ti?? ni kod mene sneg nije veci bio od 5cm a sad se vec naglo topi do veceras ga nece ni biti!Rale 83 je napisao(la):Sinoc poceo sneg , napadao oko 5 cm , na predelima u selu postovanog clana KOMBAJNER 20cm
Vidis mozda je malo i nezgodno kad se na forumu pojavi neko iz tvoje okoline
PA decko ti si u vrh ograda a brezovica je u ranovcu , A ranovac ti 2 selo po povrsini bilo u SFRJ , pa i sada u srbiji , Ako brezovica nije u ranovcu onda nisu ni ograde a sa petrovcom nemaju ni blage veze , I nemoj mi navoditi nadmorsku visinu reke jer ako je ranovac na toj visini evropa je 500m ispod nivoa mora , kao atlantida .kombajner je napisao(la):Znas ti gde je brezovica a gde sam ja ?? mada sumnjam da znas posto ne znas ni koja je nadmorska visina!Rale 83 je napisao(la):Dete budi kulturan, upali bicikl i opici do brezovice jos sinoc je bilo 20 cm kad sam isao kod tetke "VRECIC" .kombajner je napisao(la):Sta lupas bre ti?? ni kod mene sneg nije veci bio od 5cm a sad se vec naglo topi do veceras ga nece ni biti!Rale 83 je napisao(la):Sinoc poceo sneg , napadao oko 5 cm , na predelima u selu postovanog clana KOMBAJNER 20cm
Rale kakve bre ograde?? cekaj jel se ti zezas il stvarno ne znas kolika je nadmorska visina ?? ozbiljno te pitam. jer ako ne znas stvarno bi trebao nekog da pitas ko zna da ne zivis u zabludi! pozdravRale 83 je napisao(la):PA decko ti si u vrh ograda a brezovica je u ranovcu , A ranovac ti 2 selo po povrsini bilo u SFRJ , pa i sada u srbiji , Ako brezovica nije u ranovcu onda nisu ni ograde a sa petrovcom nemaju ni blage veze , I nemoj mi navoditi nadmorsku visinu reke jer ako je ranovac na toj visini evropa je 500m ispod nivoa mora , kao atlantida .kombajner je napisao(la):Znas ti gde je brezovica a gde sam ja ?? mada sumnjam da znas posto ne znas ni koja je nadmorska visina!Rale 83 je napisao(la):Dete budi kulturan, upali bicikl i opici do brezovice jos sinoc je bilo 20 cm kad sam isao kod tetke "VRECIC" .kombajner je napisao(la):Sta lupas bre ti?? ni kod mene sneg nije veci bio od 5cm a sad se vec naglo topi do veceras ga nece ni biti!Rale 83 je napisao(la):Sinoc poceo sneg , napadao oko 5 cm , na predelima u selu postovanog clana KOMBAJNER 20cm
Nemerise naj niza kota .