Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta lupas bre ti?? ni kod mene sneg nije veci bio od 5cm a sad se vec naglo topi do veceras ga nece ni biti!Rale 83 je napisao(la):Sinoc poceo sneg , napadao oko 5 cm , na predelima u selu postovanog clana KOMBAJNER 20cm
U stigu se skoro nije uhvatio , U Krepoljinu jos sinoc oko19 reljefi su bili pokriveni snegom .
Dete budi kulturan, upali bicikl i opici do brezovice jos sinoc je bilo 20 cm kad sam isao kod tetke "VRECIC" .kombajner je napisao(la):Sta lupas bre ti?? ni kod mene sneg nije veci bio od 5cm a sad se vec naglo topi do veceras ga nece ni biti!Rale 83 je napisao(la):Sinoc poceo sneg , napadao oko 5 cm , na predelima u selu postovanog clana KOMBAJNER 20cm
U stigu se skoro nije uhvatio , U Krepoljinu jos sinoc oko19 reljefi su bili pokriveni snegom .
Znas ti gde je brezovica a gde sam ja ?? mada sumnjam da znas posto ne znas ni koja je nadmorska visina!Rale 83 je napisao(la):Dete budi kulturan, upali bicikl i opici do brezovice jos sinoc je bilo 20 cm kad sam isao kod tetke "VRECIC" .kombajner je napisao(la):Sta lupas bre ti?? ni kod mene sneg nije veci bio od 5cm a sad se vec naglo topi do veceras ga nece ni biti!Rale 83 je napisao(la):Sinoc poceo sneg , napadao oko 5 cm , na predelima u selu postovanog clana KOMBAJNER 20cm
Vidis mozda je malo i nezgodno kad se na forumu pojavi neko iz tvoje okoline![]()
![]()
![]()
PA decko ti si u vrh ograda a brezovica je u ranovcu , A ranovac ti 2 selo po povrsini bilo u SFRJ , pa i sada u srbiji , Ako brezovica nije u ranovcu onda nisu ni ogradekombajner je napisao(la):Znas ti gde je brezovica a gde sam ja ?? mada sumnjam da znas posto ne znas ni koja je nadmorska visina!Rale 83 je napisao(la):Dete budi kulturan, upali bicikl i opici do brezovice jos sinoc je bilo 20 cm kad sam isao kod tetke "VRECIC" .kombajner je napisao(la):Sta lupas bre ti?? ni kod mene sneg nije veci bio od 5cm a sad se vec naglo topi do veceras ga nece ni biti!Rale 83 je napisao(la):Sinoc poceo sneg , napadao oko 5 cm , na predelima u selu postovanog clana KOMBAJNER 20cm
Vidis mozda je malo i nezgodno kad se na forumu pojavi neko iz tvoje okoline![]()
![]()
![]()
Rale 83 je napisao(la):PA decko ti si u vrh ograda a brezovica je u ranovcu , A ranovac ti 2 selo po povrsini bilo u SFRJ , pa i sada u srbiji , Ako brezovica nije u ranovcu onda nisu ni ogradekombajner je napisao(la):Znas ti gde je brezovica a gde sam ja ?? mada sumnjam da znas posto ne znas ni koja je nadmorska visina!Rale 83 je napisao(la):Dete budi kulturan, upali bicikl i opici do brezovice jos sinoc je bilo 20 cm kad sam isao kod tetke "VRECIC" .kombajner je napisao(la):Sta lupas bre ti?? ni kod mene sneg nije veci bio od 5cm a sad se vec naglo topi do veceras ga nece ni biti!Rale 83 je napisao(la):Sinoc poceo sneg , napadao oko 5 cm , na predelima u selu postovanog clana KOMBAJNER 20cm
![]()
![]()
![]()
a sa petrovcom nemaju ni blage veze , I nemoj mi navoditi nadmorsku visinu reke jer ako je ranovac na toj visini evropa je 500m ispod nivoa mora , kao atlantida .
Nemerise naj niza kota .