Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nas je ovo današnje obišlo... Ono jes da je bilo nešto kiše, ali samo u selu... Ja sam bio da ugarim repicište i gledao sam kako seva u banatu, a traktor mi je ostao suv....

kod mene nije palo ni kapi mada su tukli protivgradnim raketama danas ču iči da obiđem njive pa ču videti šta je bilo u polju a bilo je veoma veoma gadno

Kod nas 35 litara i nezapamćemo nevreme.Suncokreti koji su bili pred kombajniranje više ne postoje.Meni došao starac i kaže kako su mi loše izkombajnirali i da je sigurno 5% suncokreta ostalo na štapovima.A ja njemu kažem da tu njivu nisam ni kombajnirao ja već sinoćnja oluja.On mi naravno nije poverovao i ode ponovo nazad na tu njivu.Kad gle ja u pravu. :sta:

u velikoj dilemi sam.
dal' ste vi u zrenjaninu ove godine vise nayebali od nas?
tesko je proceniti. :zli:

Obišao sam atar popodne i slika je više nego žalosna.Dan-dva pred kosidbu ljudi ostadoše bez roda. :nono:

Pred nama je duži period lepog vremena bez kiše i sa temperaturom oko 30 stepeni . Do 1. septembra a možda i duže :cool: :cool:

Tako je bilo i prošli put a ona u prošli četvrtak napravila ršum a nijedna prognoza je nije predvidela.Ove godine prognoza katastrofalna

To i ja kažem, onoliko nevreme i cirkus po celom Banatu, a oni na vestima kažu sunčano sa mogućim lokalnim pljuskovima u večernjim satima :zli: :zli: :zli: Kao da ovo nije moglo da se predvidi :udri: Skidao bi suncokret i vlažniji, samo da ga skinem sa njive

Farmer II je napisao(la):
To i ja kažem, onoliko nevreme i cirkus po celom Banatu, a oni na vestima kažu sunčano sa mogućim lokalnim pljuskovima u večernjim satima :zli: :zli: :zli: Kao da ovo nije moglo da se predvidi :udri: Skidao bi suncokret i vlažniji, samo da ga skinem sa njive
Treba da pratite ovaj forum http://www.serbianmeteo.com/smf/ ,ima korisnih stvari.

Morao sam ovo da stavim :

28cg4f7.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh