Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas samo malo pokvasilo asfalt..... Atar se prašio u 19:00 sati isto kao i prepodne

Sad je sve spremno za sejanje repe pa ako nebude kiše onda sutra krećemo u setvu!...A posle toga bi baš dobro došla!

Kod nas palo sigurno preko 6-7 litara, u jednom momentu je bas pljustala. Mogu vam reci da je bas dobro dosla da sabije ono sto je iskultivirano i rastopi Ureu za kukuruze sto je bacena pre 10-ak dana.

Nocas padala kisa.Taman sam mislio da pripremim malo nesto za bastu, nije voda dala da se to obavi ranije, a opet moram cekati.
Da sam poslusao bolju polovinu i odustao od plastenika basta bi mi na pijaci bila ove godine.
Prezivece se . :ppozdrav:

Топао април, повремено пљускови

Првих девет дана априла биће суво и топло. Јутарње температуре ће бити од 5º до 10, а највише дневне од 15 до 20 степени.
У периоду од 10. до 12. априла, око 14. и од 17. до 20. априла очекује се кише или пљускови праћени грмљавином и умереним северозападним ветром.
До краја априла средње дневне температуре биће у границама или изнад вишегодишњег просека. Јутарње температуре ће бити око 10, а највише дневне до 20 степени, крајем априла и до 25 степени

[објављено: 30/03/2010]
2vnksps.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh