Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Sika spremi se :bravo:
Post je spojen: [time]1280589170[/time]

hahahhaha....kod mene je potop...ko zna koliko je kise palo.... :haha: :haha:
tek sad sam upalio komp...grmelo i sevalo katastrofa...ali bez vetra i ostalih nepogoda...tako da je super sto je ovo palo... ::namigivanje::

Mogla je da me promaši,ali ove godine izgleda neće.Pada umerenog intenziteta oko 20 minuta.

Društvo i kod mene lije već dobih sat i jače vremena.Nisam igrao dodolu a ni pero upotrebljavao već koliko mi se čini Mića poslao oblake. :D :cao:

Evo i kod mene ponovo lije.

Iako su mi njive u delu atara koji je visok i nema problema sa podzemnim vodama, u dolovima su kukuruzi žuti i jadni, jer jednostavno nije bilo perioda da se tamo zemlja prosuši. Taman malo krene sunce a ono opet dođe pljusak (ispod 10l/m2 i ne računam u kišu ove godine :zli: ) i blato opstaje ckoro celu godinu. Mogu samo da zamislim kakva je katastrofa tamo gde je i podzemna voda izašla.

Mislim da će kod mene i visoki tereni da puknu.Neznam tačno ali preko 30 litara novih padavina i još pada.Opet nam je park u centru sela pod vodom.

Matić je napisao(la):
Jeste,baš smo ga išurovali. :haha:
Pa naravno kad se mi dogovorimo..... E baš mi je milo da ste konačno dobili kišu... Kod nas pada onako lepo tiho, ono baš i nebi morala, ali ako ne bude puno onda neće biti problem. Dosad je palo svega 3 litre i ako uskoro stane onda će biti taman fino da se sutra malo potanjira par njiva koje netreba prskati totalom....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh