Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Urednice, bacas po malo barbut?cukaneca je napisao(la):nekome padnu dve šestice, nekome kečevi a nekome kockice ispadnu sa stola..
Peet je napisao(la):E ovako nesto jos i stariji ne pamte. Sinoc grmelo i sevalo sa svih strana, za 2 sata neverovatnog pljuska sa olujom i povremeno sa gradom vise od 130 l po m2. Grom je udario u ambar na dve ulice od mene. Vatrogasci vise od 4 sata nisu mogli da gase vatru. Njive kako gde. Ima od tih sa kukuruzom koje su maltene sravnjene sa zemljom od oluje i grada. Zanimljivo da koliko sam cuo na 5 do 6 km od nas prema Alibunaru bilo sasvim slabe kise.
Atar ostao neostecen , palo 38 litara kiseSpajki je napisao(la):Sad sam stigao sa salasa.Kod mene u Beceju provala oblaka sa ledom lilo je kao iz kabla da sipaju a pre toga vetrustina samo sto me nije odnela.Videcemo sutra,prekosutra na sta ce atar liciti