Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas bila kisica sad samo oblacno

Sad nas oterala :kisa: sa baliranja deteline, taman toliko je bilo da nemože raditi....

Mi izašli da probamo kositi ali samo jedan prohod ,i poprska taman toliko da pokvari.Vlaga je ispod 15 ali je hektolitar kao dobar ječam.

Al' se ispada! 37 lit. za nepun sat
2eezp74.jpg

Nas je ovo zaobislo,ali vetrustina duvala i odkinula mi je zavrsni lim na krovu kuce...malo sam izigravao artistu...

Ma ,do kuce me dopratio pljusak samo takav popodne.Ovima sto sam pre podne balirao su natovarili,a ovi sto su od podna nije ni dosao transport,eno bale im ostale na njivi.Ljudi moji dokle vise....?? :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:

Kosili do pre 10 minuta usluge danas ceo dan i juce isto ceo dan i danas ostane jos 2 kruga da obidjem i zavrsim njivu ono kisa se spusti kao iz kabla i evo sada sunce ugrejalo kao da je 12h

smrcilo se u pi..u m......,bice svasta izgleda.daj Boze da gresim,pucaju protivgradne stanice.
:udri: :udri: :udri:
Post je spojen: [time]1278353122[/time]

kosili pšenicu , oko 16.30(naravno) pravi pljusak, u ataru 22litre kući 31 :udri:

IMG[img]

popodne me uhvatila na njivi sa punom zmajevkom a bez cirade :udri: :udri: i jos u jednom pravcu da zavrsim njivu :udri: :udri:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh