Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to je dobro... ja sam se sad vratio iz Kikinde, i sve sam se čudio kako auto letiiiiiiii... Vetar u leđa, a potrošnja 2l/100km

http://www.seismo.gov.rs/
Post je spojen: [time]1268230891[/time]

Svaki dan počeli neki zemljotresi kako se bliži 2012 godina, dal nisu izbaksuzirali sa onim filmom :sta:

Koliko ja vidim više ne postoje 4 godišnja doba nego samo 2! Zima i leto 6 meseci zima 6 meseci leto , ovo sad kad prodje ovaj kijamet i ova " sibirska idila " biće odma vrućina , znači jedan dan je -10c a sutra je već +15c , izuješ čizme i skineš čarape pa možeš odma da obuješ papuče na bosu nogu , ugasiš peć i uključiš klimu i toje to .
Post je spojen: [time]1268234689[/time]

Posle snega jutros blago zatišje a od pre pola sata pada ledena kiša.Gledam na put vozila mile.Ja :ppozdrav: držim sa obe ruke - klizavo.Pomešale se strane sveta.Duva vetar sa istoka a hladan je kao da je severac.

ko ne mora napolje nek ne izlazi. kad sam malopre izasao malo je falilo da me vetar srusi.temp oko 0 a osecaj -
302v34g.jpg
168d6r6.jpg

@ topalovic

Pa pise NS Novi Sad.

@ cukaneca

Jel to kod tebe od otvaranja vrata ili duva ispod praga.

topalovicu jel mozes meni da napravis al za jul i avgust ::namigivanje::
Post je spojen: [time]1268245367[/time]
ispod praga duva a ono sto je vrlo neobicno ulazna vrata su mi na juznoj strani pa sad ....ovakva oluja sa vetrom iz ovog pravca je vrlo retka, obicno bude severac. kad pomislim da sam danas planirao da zavrsim bacanje vestaka :zli:

evo meteogram za novi sad

:D
Post je spojen: [time]1268245573[/time]
ispod praga duva a ono sto je vrlo neobicno ulazna vrata su mi na juznoj strani pa sad ....ovakva oluja sa vetrom iz ovog pravca je vrlo retka, obicno bude severac. kad pomislim da sam danas planirao da zavrsim bacanje vestaka :zli:
ma da najbolje je za septembar da vidimo dali mozemo da ovrsemo soju i da oberemo kukuruz :haha:

Topalovicu svaka cast sad samo jos da proverimo dali je tu negde u granicama pa onda je super. :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh