Zrenjaninac
Član
Počela kiša pljušti u pi..u materinu. Sutra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bar da e&m comercu pokisne potinger koji nije hteo da da za 50e nižekiraj je napisao(la):Kod mene sad poce da pljusti.
juče neplanski prvo išao u novu crnju kod nekog andraša pa onda skoknuo do bašaidakiraj je napisao(la):Todore da li si dolazio u Basaid?
ma stipsa nije hteo 50e da spusti još bih ja došao po njegaMatić je napisao(la):Neka ga pojede rđa Todore.Počela da pljušti sada mogu pošteno da se naspavam
vencel?todor je napisao(la):juče neplanski prvo išao u novu crnju kod nekog andraša pa onda skoknuo do bašaida
cini mi se da je ceda u zadnje vreme izgubio kantar.ali je mnogo kulturnije mesto nego kod vencela!ma stipsa nije hteo 50e da spusti još bih ja došao po njega
da vencel ali moraš priznati da mu je dobra žena ,da je spustio čeda cenu već bih imao silažni kombajn al jbgKishRobert je napisao(la):vencel?todor je napisao(la):juče neplanski prvo išao u novu crnju kod nekog andraša pa onda skoknuo do bašaida
cini mi se da je ceda u zadnje vreme izgubio kantar.ali je mnogo kulturnije mesto nego kod vencela!ma stipsa nije hteo 50e da spusti još bih ja došao po njega
nećemo mi kombajner ući skoro u njivu jer ovi najavljuju do kraja nedelje kišukombajner je napisao(la):od sinoc u 9h pada do sada bez prestanka samo sa povremenim pljuskovima koji se razmenjuju! ali nece mo uci u njivu 4 5 dana ! sve u svemu ODLICNA kisa
_________________________________________________Post je spojen: [time]1245572328[/time]_________________________________________________
oko 70 l po kvadratnom metru je palo do sada