Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bilo bi malo previse da svi nagrnemo o5 na polaganje...ljusha je napisao(la):Ja sam čuo da će se ove godine menjati vozačke dozvole,pa ljudi koji imaju B kategoriju a bave se poljoprivredom podneće zahtev za F i dobiti je,bez nekog dodatnog polaganja.
A sta je ovo B1, BE, AM i M ? Nasta se odnosi?vlade je napisao(la):izvod iz Zakona o bezbednosti u saobraćaju.član se odnosi na zamene starih sa novim kategorijama dozvola.član
196:
B kategorija-B.B1,BE,F,AM i M
Da li ti je istekla baš F kategorija ili ona dozvola/potvrda PSP sa kojom je bilo moguće voziti traktor?Jonel je napisao(la):Meni F katrgorija istekla 98 god , i pre neki dan sam bio u supu i rekli da uplatim 650 din taksu i dve fotografije, to je to
Istekla mi dozvola F kategorije ona prava za traktor a ne ptvrdaFarmer II je napisao(la):Da li ti je istekla baš F kategorija ili ona dozvola/potvrda PSP sa kojom je bilo moguće voziti traktor?Jonel je napisao(la):Meni F katrgorija istekla 98 god , i pre neki dan sam bio u supu i rekli da uplatim 650 din taksu i dve fotografije, to je to
lazar je napisao(la):Ja imam polozeno PSP dali cu morati da polazem testove kad budem polagao za F.
hvala,provericu sutra u auto školivlada_popov je napisao(la):lazar je napisao(la):Ja imam polozeno PSP dali cu morati da polazem testove kad budem polagao za F.
ja sam polagao za F 2004. godine i tada sam vozio samo voznju sa prikolicom, nisam trebao testove jer sam imao psp...
kako je sada po novom, nisam siguran, ali verovatno je isto!
.....ja sam se raspitao u SUP Zrenjanin i rekli su mi da dojem za 7 dana da donesm PSP dozvolu i licnu kartu i da izvadim za F katgoriju....lazar je napisao(la):hvala,provericu sutra u auto školivlada_popov je napisao(la):lazar je napisao(la):Ja imam polozeno PSP dali cu morati da polazem testove kad budem polagao za F.
ja sam polagao za F 2004. godine i tada sam vozio samo voznju sa prikolicom, nisam trebao testove jer sam imao psp...
kako je sada po novom, nisam siguran, ali verovatno je isto!