Jos pre mesec i po.Vogel dobio novog vlasnika Amazone kupio fabriku![]()
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos pre mesec i po.Vogel dobio novog vlasnika Amazone kupio fabriku![]()
Ili ce imati plugove za svaciji dzep? Nisu oni bezveze kupili vogela.Amazone resio da izvrsi samoubistvo ovim potezom...![]()
![]()
Tu nema neke mudrosti, sam znas kakvo je tezine za obradu zemljiste koje imas pa pema tome uzmes. XM 1050 jaca greda, piramida a klirens i razmak od glave do glave za koji cm veci ( i to nesto minimalno) model za srednje i malko teze zemljiste a M za neko srednje. Ako nemas preterano teskog zemljista biraj sta je povoljnije ako nije prevelika razlika u ceni onda XM. Oko tezine ne vidim neku preteranu razliku da se bojis, kolt masine 100 i koju kg na stranu XM.Poz ljudi... Razmisljam da kupim M1020 vario 4brazde sa resetkastim daskama i pretpluznjacima... Za McCormika od 135ks, traktor je tezak 6600kg.
Da li mi preporucejete Xm ili M? Ja sam vise za M zato sto je laksi od Xm. Sta vi mislite? Kakva su vasa iskusta sa tim plugovima???
Zabunio sam se za neku kilu...nesto mi u glavi 976kg....a ima 993,85 kgImam fabričku specifikaciju za moj ,976 kg ,iskreno nisam ga merio tako piše na papiru.