Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sigurno ih ti prodajes??Senicaru je napisao(la):Finski vlagomeri Wile-55 mozete da kupite za 370 evra.
kreso je napisao(la):ja sam jućer nešto tražio pa slučajno nađem firmu sa takvim igračkama i to po zanimljivim cijenama
ovaj je 100€
http://www.agrologistika.hr/osx/hr/c10/Termohigrometri/a33/1214-Termohigrometar.html
Nije tacno. Trenutno je skuplji nego sto je bio letos u zetvi.Senicaru je napisao(la):Kao sam i napisao u slicnoj temi, finski vlagomer Wile-55 mozete da kupite za 370 evra. Uvoz iz Rusije.
Do sad direktno iz finskoj Wile uvozio samo jedan distributer i drzi monopoliju i ima cenu 400 evra za isti vlagomer.
Post je spojen: [time]1259189830[/time]_________________________________________________
Ima i ruskih vlagomera. Kvalitet je dobar, ruska skola elektroniki, ali dizajn nije moderni i nije bas lep.
Ali cena je dobra - samo 250 evra. Isti funkcije koje imas u zapadnih vlagomerima dobijes za manju platu samo zbog dizajna.
Video sam da ih je u žetvi kukuruza neko nudio na sajtu www.kupujemprodajem.com , prelistaj malo stranice, možda je oglas još tamoZRENJANINAC je napisao(la):gde ima da se kupi ovakav vlagomerJel kupio neko,mislim ako neko ima vlagomer da ga preporuči.
![]()