Zrenjaninac
Član
Ja sam danas poručio 41000din sa pdv baždaren. WILL 55 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na kraju ce da naruci ceo AKS-Posta kombi majci i kacketa samo da mu vise nebi spominjao..........KishRobert je napisao(la):a nisi uzeo majicu i kacket!!!
c,c,c...
Tacno tako.Jedino koliko je meni poznato taj johni po uputstvu jasno trazi da stoji na fiksnoj vodoravnoj podlozi.mladen87 je napisao(la):to je najobicniji diki dzon!u svetu uredjaja za merenje on je kao nokija 3310 kod mobilnih telefona!nameste ga kako hoce!
Veruj mi da na sifru ne moze toliko da ukrade.Probao sam ja na suv i na sirov kukuruz.Bilo je razlike 1%.Jedino da je sifra bila na nekoj drugoj kulturi.Ima tu caka,samo ih treba provaliti.Mene ni ne pokusavaju zavrnuti jer znaju da je vlagomer uvek u kabini.Rabadzija je napisao(la):pre neki dan sam predavao kukuruz i uzme covek uzorak i sipa u onaj vlagomer kad on izbaci 24%....ja na njega brate Milane sta je ovo....kaze on sacekaj malo pa mu onda prebacio na drugu sifru i ponovo sipao kukuruz u nega kad ono 18.7%....malo li je za oteti
Stvar je u tome da taj vlagomer ima merenje za suvo i vlazno zrno pa nije svejedno koju cifru na displeju startuje takvu i vlagu ocita
E da nisam viknuo na njega da me ne zajeb...... prosao bi i ja sa 24% vlage
da li i ovaj može da se šteluje za svaku kulturu posebno i da li je moguče da vlaga za 14 dana spadne za 4.5%b_a_t_a je napisao(la):Ja sam kupio ove godine pred zetvu.Polovan ali dobar.
![]()
![]()