Vlagometri za žitarice

Da kao sto sam i pretpostavio, ali stizalo je i meni raznih stvari od preko, pa iako su pisali nize cene, oni ipak ocarine, kako kad.... Neka te sluzi u zdravlju.
Koliko para mims, 59?

Tako sam i mislio, da je Metron, ali je cena sasvim OK, jer je ranije bio 500€ bez pedervea, nek te dobro služi :ppozdrav:.

Kako misliš nema opciju štelovanja?
Znaci da ne moze da se podesava kome kako odgovara,i time su izbegnute mucke koje se sve cesce desavaju na otkupnim mestima...i dok se ne poklopi sa mojim merenjem-bar priblizno,ne pristajem na istovar robe.inace razlika u vise merenja jednog uzorka bude do 0.3%

Svaki ima opciju štelovanja u meniju
Ma znam za to.... To sam provalio da može da se podesi. Ali čitajući postove sam shvatio da su našeg na baždarenju sredili da nema više tu opciju štelovanja vlage. Jednom kad sam to pronašao i vratio na 0,više nisam proveravao ali verovatno da je sad to izbačeno sa menija. Ma i nije važno! Ionako se nismo bavili otkupom. A i nisam lud da sam sebi namestim vlagomer da pokazuje manju vlagu pa da mi se posle roba pokvari..... Jedino me zabrinjava što mislim da znam jedno otkupno mesto kojem vlagomer radi još "po starom". Ali verovatno im nije "čačkan" vlagomer jer uvek pokazuje priblizno kao i naš. Hmmm baš ću da obratim pažnju kad ih sledeći put posetim!

Nazad
Vrh