cika_jova
Član
Koja im je sad cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam wille 200 , mogu reći da je odličan.Ljudi, sta uzeti od ova dva: Mini Gac(obican) ili Wile 200?
Jedan nas otkupljivac presao na ove ubodne sa viljuskom, pre koristio ove sa posudom za sipanje. Kada mu dovezes prikolicu samo bocne vlagomer u prikolicu i izmeri, bas prakticno. Sad koliko su precizni ne znam.One na šrafljenje, i one sa viljuškom zaobilazite u širokom luku.
Ovi tipa bokal sa posudom za sipanje su dobri.
Ima i drugar takav. Koliko te traju bateriju? Moram uzeti nesto ko svet, ili Mini Gac ili ovaj.Ja imam wille 200 , mogu reći da je odličan.
Moze da posluzi ali nije bas precizan. do 2% bude razlika,jos posle kad se taj usb ulazi malo rasiri pocne da brljavi...Moze li ovakav vlagomjer posluziti,
Vlagomjer za žitarice ( kukuruz pšenica ... ) (89 KM)
![]()
Vlagomjer za žitarice ( kukuruz pšenica ... )
Vlagomjer za žitarice ( kukuruz pšenica ... ) - Mjerni uređaji - 89 KMwww.olx.ba
da bar okvirno znam vlagu, sa tacnoscu +/-1% bi bio zadovoljan, kod mene u selu niko nema pa moram ici 5-6 km da bi mi neko izmjerio vlagu
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Narucio sam ovakav vlagomjer i stigao je ali izgleda neispravan, ne moze se upaliti samo se upali svjetlo na displeju nema.nikakvih brojeva , pa neznam sta sad raditiStigo vlagomer![]()
![]()
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Znas da kod kineza ima garancija,da ima garancija ne bi se zezo sa tim nego bi vratioSta ima cackati novu stvar, valjda ima garancija
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Bas nista nece da pokaze? Jel ides direktno sa punjaca ili baterije si stavio?Narucio sam ovakav vlagomjer i stigao je ali izgleda neispravan, ne moze se upaliti samo se upali svjetlo na displeju nema.nikakvih brojeva , pa neznam sta sad raditi
Đe si naričivao,pik ili ebeyB
Znas da kod kineza ima garancija,da ima garancija ne bi se zezo sa tim nego bi vratio